Gündem
02 Şub 2023 18:38 Son Güncelleme: 02 Şub 2023 22:06

İETT otobüsü durağa daldı! Yaralılar var

İstanbul Bahçelievler'de kontrolden çıkan İETT otobüsü durağa daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

İstanbul Bahçelievler'de D-100 üzerinde seyir halinde olan İETT otobüsü kontrolden çıktı. Otobüs, hızla durağa daldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İETT'DEN AÇIKLAMA GELDİ
Twitter'dan açıklama yapan İETT, "Bahçelievler'de bir Özel Halk Otobüsü kontrolden çıkarak durak alanına girmiştir. İlk belirlemelere göre ne yazık ki bir vatandaşımız vefat etmiş, dört vatandaşımız yaralanmıştır. Olayla ilgili teknik ve idari incelemeler sürmekte olup Genel Müdürümüz de alana intikal etmektedir." ifadelerini kullandı.

"ŞOFÖRÜN UYUDUĞU SÖYLENİYOR"
Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Şoförün yavaş geldiği ama içerideki arkadaşların deyimiyle şoförün uyuduğu söyleniyor. Tabii bunlar, yolcu ve minibüsçü arkadaşların dedikleri. Yavaş yavaş geliyor, kaldırıma vuruyor, kaldırımdan sonra da köşedeki minibüse vuruyor ve öyle duruyor. Bu sırada kaldırımda bekleyen vatandaşlarımızdan birkaç tanesi otobüsün altında kalıyor. Buradaki minibüsçü esnafımız çıkarıyor. Hastane yakın olduğu için götürüyorlar. Bir eks, 4 yaralı var. Ama bunlar çok net değil. Hastaneyle görüşüp bilgi alacağız." dedi.