İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! Gözyaşları sel oldu...

Survivor All Star'da 18 Haziran 2022 Cumartesi akşamı üçüncü ve dördüncü eleme adayının belli olmasının ardından eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da son viraja girildi. Takım oyunlarının sona ermesinin ardından bireysel oyunlar öne çıkarken yeni dönem ile birlikte Survivor'da bireysel dokunulmazlık yarışı başladı. Haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli olduktan sonra Acun Ilıcalı SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacıyı açıkladı. İddialı yarışmacı adaya veda etti.

İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 1

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

124
İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 2

Acun Ilıcalı sunuculuğunda TV8 ekranlarında yayınlanan Kritik eleme konseyi öncesinde adını eleme potasına yazdırmak istemeyen ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları Dominik Cumhuriyeti'nde kurulan zorlu parkurlar üzerinden hem fiziki hem de psikolojik olarak sınırları zorladı.

224
İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 3

Kritik eleme konseyinin öncesinde kritik bireysel dokunulmazlık oyununda, tek tek mücadele eden yarışmacılardan en başarılı olan ve parkurda en iyi performansı gösteren yarışmacı zorlu oyunun ardından ismini Survivor tarihine yazdırdı.

324
İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 4

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kritik bireysel dokunulmazlık oyununda rakiplerine göre daha başarılı bir performans grafiği çizerek dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, Adem ve Nagihan arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu finalinde belli oldu.

424