İddialı yarışmacı MasterChef’e veda etti! Şefler kararını verdi…

MasterChef Türkiye 2021'in 26 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

İddialı yarışmacı MasterChef’e veda etti! Şefler kararını verdi… - Sayfa 1

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’nin son bölümünde elenen yarışmacı belli oldu. , Ocak ayında final yapacak olan MasterChef'te haftanın eleme adayları Burcu, Hasan ve Mert yarışmaya devam edebilmek için iki ayrı turda tezgah başına geçti. Şeflerin oylamasında ise en düşük puanı alan yarışmacı MasterChef Türkiye 2021'e veda etti.

19
İddialı yarışmacı MasterChef’e veda etti! Şefler kararını verdi… - Sayfa 2

ELEME GECESİNDE BÜYÜK MÜCADELE

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Burcu, Mert ve Hasan eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Yarışmacılar şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmak ve elenmemek için büyük mücadele verdi.

29
İddialı yarışmacı MasterChef’e veda etti! Şefler kararını verdi… - Sayfa 3

Yarışmanın ilk etabında yarışmacılar, şeflerin verdiği sebzelerden güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı. İlk etap sonunda şefler tadım yaptı ve performansa göre yarışmacıları puanladı.

39
İddialı yarışmacı MasterChef’e veda etti! Şefler kararını verdi… - Sayfa 4

ŞEFLERDEN EN YÜKSEK PUANI ALDI!

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği olan Kilis pie isimli yemeği yapmaya çalıştı. Oldukça zorlu bir yemekle karşılaşan yarışmacılar, ünlü şefin tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalışarak müthiş bir mücadele sergiledi. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı.

49