Gündem
27 Tem 2021 09:42 Son Güncelleme: 27 Tem 2021 11:42

İddialı başlayan dizi reytinglere yenildi! Oyunculardan veda mesajı geldi…

Haziran ayında ekranlara gelmeye başlayan ve iddialı bir şekilde giriş yapan diziden kötü haber geldi.

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrollerde oynadığı Cam Tavanlar dizisi için final kararı alındı. Haziran ayında yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başlayan, romantik komedi türündeki Cam Tavanlar reytinglerde istenilen sonuçları alamadı.

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Kubilay Aka'nın farklı bir rolle izleyiciyle buluştuğu dizi, 8. bölümüyle final yapacak. Dizinin final bölümü 4 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

"SON SET SABAHIMIZDI"

Cam Tavanlar'da Leyla karakterine hayat veren Bensu Soral ile Cem rolünü canlandıran Kubilay Aka, sosyal medya hesaplarından veda paylaşımı yaptı. Rol arkadaşı Bensu Soral ile son set gününde çekilen bir kareyi paylaşan Kubilay Aka, "Biz bitirdik. Elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp sizlere son iki bölüm bıraktık geride. Bu sabah son set sabahımızdı. Çok güzel dostlar arkadaşlar edindim. Başta bembeyaz bir kalbe sahip Bensu Soral sana binlerce teşekkürler her şey için iyi ki tanıdım seni" notunu yazdı.

 

"HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Cam Tavanlar'ın Leyla'sı Bensu Soral ise Instagram'dan yaptığı veda paylaşımında "Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka'ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenim Fehmi Öztürk'e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika.

Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çoooook seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, Biz hep öyle yapıyoruz" ifadelerini kullandı.