Televizyon
23 Kas 2021 07:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2021 07:44

İddialı başlayan dizi ekrana veda ediyor! Finaliyle şok edecek…

Show TV’nin iddialı bir şekilde başlayan dizisi, bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak.

Show TV’nin Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizisi Yalancı erken final yapıyor. Yalancı dizisi 23 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan 10. bölümüyle seyirciye veda edecek.

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞMİŞTİ

İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı, ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı izleyiciyle buluşmuştu. Ancak Show TV'nin Murat Yıldırım'ın yeni dizisi Aziz'i cuma akşamlarına almasının ardından, Yalancı salı akşamları ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak günü değişen Yalancı'nın reytinglerinde düşüş yaşanmıştı.

 

YALANCI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yalancı'nın ekrana gelecek 10. bölümünde Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçmiştir.

 

MEHMET EMİR ÖLDÜRÜLÜYOR!

Polis her yerde Mehmet Emir’i arar ancak Mehmet Emir yakalanamaz. Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir.

 

Deniz ise Mehmet Emir’i öldürmediğini, Mehmet Emir’in kendisine tuzak kurduğunu, bu yolla kendisinden intikam aldığını iddia etmektedir.

 

Her şey aradan geçen bir ayda olmuştur. Deniz baş şüpheli konumundadır. Kendisini aklamak için geçen bir ayda ne olduğunu çözmek zorundadır.