Magazin
04 Nis 2012 18:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

İDDİALARA İNAT OYUNU EKİM AYINDA SAHNELEYECEĞİZ!

Zeki Alasya; eski partneri Metin Akpınar ile para yüzünden sorun yaşadıkları iddialarına ne yanıt verdi?

Zeki Alasya; eski partneri Metin Akpınar ile para yüzünden sorun yaşadıkları için 'Devekuşu Kabare'nin iptal olduğu haberlerini yalanladı: Biz tartışırız ama atışmayız!

Türvak Sinema-Tiyatro Müzesi'nde dün açılan 'Afiş, Fotoğraf ve Belgelerle 1950 Öncesi Türk Sineması' sergisi, Yeşilçam'ın ünlü isimlerini bir araya getirdi. 30 Haziran'a kadar devam edecek olan serginin açılışına Hülya Koçyiğit, Hale Soygazi, Zeki Alasya ve sinemanın emektar isimleri katıldı.

EMEKTEN YANADIR
"Bu sergi gençlere önemli şeyler anlatacak" diyen Zeki Alasya; Metin Akpınar ile 20 yıl aradan sonra hayata geçirecekleri 'Devekuşu Kabare' projesinin, parayla ilgili çıkan anlaşmazlıklar yüzünden iptal olduğu haberlerini yalanladı: "Metin'le aramızda para yüzünden tartışma çıktığını iddia edenlere inat, oyunu Ekim ayında sahneleyeceğiz." Nisan'da sahneleneceği söylenen projenin iptal olmadığını, sadece ertelendiğini belirten Alasya, şöyle konuştu: "Metin ile aramızda tartışma olur, atışma olmaz. Akla hemen, Metin'in benden daha fazla para istediği geliyor. Metin'in saygısı, efendiliği buna el vermez. Metin emekten yanadır. Olur mu öyle şey? Bu kadar senelik ortağına böyle bir şey yapar mı?"

İlker Gezici/Günaydın