Reklam PR
01 Ara 2010 14:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

İDA'NIN YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMINI YAPTI!

18 iletişim danışmanlık şirketini aynı çatı altında buluşturan İDA'nın yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Türkiye’nin önde gelen 18 iletişim danışmanlık şirketini aynı çatı altında buluşturan İDA’nın yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı...

Türkiye’nin önde gelen 18 iletişim danışmanlık şirketini aynı çatı altında buluşturan İDA’nın yeni yönetim kurulu, Figen İsbir’i (Excel İletişim) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirdi.
 
Başkan Vekilliği görevini Nur Başnur (NPR) üstlenirken, Barika Göncü (BG İletişim), Işıl Arıdağ (Ünite İletişim), Bülent Güven (BPM Look ) ve Zehra Güngör (Stage) yeni yönetimde görev alan diğer üyeler oldu.
 
İletişim Danışmanlığı sektörünü geliştirmek ve hizmet standartlarını yükseltmek amacıyla kurulan İDA’nın Olağan Kongresi, 29 Kasım tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
 
Yönetim Kurulu’nda görev dağılımının ardından bir açıklama yapan İDA Yönetim Kurulu Başkanı Figen İsbir, tüm üyelerin desteğini alan yeni Yönetim Kurulu’nun aktif olarak faaliyet göstereceğini belirterek şunları söyledi:
 
“İDA, iletişim danışmanlığı sektörünü, şirketler düzeyinde, tüzel kişilik olarak temsil eden tek meslek örgütüdür. Sorumluluk alanı, sadece kendi sektörü ve üyeleriyle sınırlanamaz. Sektörümüzün gelişiminde, gerek iş yapış biçimleri, etik kurallar ve sektör algısını yönlendirme, gerekse kamu ilişkilerinden, akademik çevreler, paydaş meslek örgütleri ve medyaya kadar uzanan bir dizi işbirliği ve ilişkiler zincirini ortak akla geçirmek konusunda da sorumluluğu büyüktür. Yeni Yönetim Kurulumuz, bu sorumluluğu taşımak ve hakkıyla yerine getirmek için, tüm üyelerimizin açık desteğini almış olmanın güveni içindedir. Yeni dönemde, yönetim kurulunda görev alan her üyemiz, tespit edeceğimiz belirli sektörel sorumluluk alanlarına odaklanarak, derneğimizi aktif olarak temsil edecektir.”
 
İDA’da iki yılda bir gerçekleştirilen Olağan Kongre’de aynı zamanda yeni yönetim kurulu seçimi de yapılıyor ve her yönetim 2 yıl süreyle görev üstleniyor. Geçtiğimiz dönem, İDA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Cengiz Turhan üstlenmişti.

Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı sektörünün Türkiye’deki temsilciliğini üstlenen İDA, aynı zamanda Uluslararası İletişim Danışmanlığı örgütü ICCO’nun da Türkiye kanadını oluşturuyor.

Mediacat Online

ETİKETLER
#ida