Gündem
27 Nis 2012 16:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

İCLAL AYDIN'DAN ÇOCUKLARA BÜYÜK SÜRPRİZ! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Tiyatro sahnelerine ara veren İclal Aydın, 15 yıl sonra hangi oyunla izleyicisinin karşısına çıktı?

15 yıl tiyatro sahnelerine ara veren ve Emanetçi isimli oyunu ile tekrar sahnelere geri dönen  İclal Aydın Türkiye’de bir ilke imza attı... 

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın 26 Nisan akşamı Merinos AKKM’de geleneksel 23 Nisan Konseri’ne katılan İclal Aydın, minik seyircilerine ve Bursa halkına unutulmaz bir gece yaşattı..

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, ünlü Rus Besteci S.Prokofiev’in “Peter ve Kurt” isimli Senfonik Masalı’nı seslendirirken, bu Senfonik Masaldaki tüm kahramanları bir çalgı üyesi canlandırdı. Ayrıca, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanmış İclal Aydın’da masalın anlatıcısı olarak dünyada ikinci, Türkiye’de ilk kez,  bu muhteşem konserde kadın sanatçı olarak yer aldı. 

Ünlü bestecinin senfonik masalını kadın anlatıcı olarak dünyada ilk kez Sharon Stone’dan sonra kendisinin seslendirdiğini dile getiren Aydın, Türkiye’de ise kadın anlatıcı olarak bir ilke imza atmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti...  Bursa Belediyesi Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile önümüzdeki aylarda yeni projelere imza atmaya hazırlanan Aydın, hayranlarından gördüğü yoğun ilgiden dolayı oldukça memnundu... Özellikle minik seyircilerin çok fazla ilgisini çeken, Bursa Filarmoni Derneği ve AKKM katkılarıyla , 26 Nisan akşamı AKKM Orhangazi Salonu’nda gerçekleşen konsere,  Bursa halkı yoğun ilgi gösterdi.

MEDYARADAR- ÖZEL