Magazin
26 Şub 2013 14:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

İCLAL AYDIN: KÜRK GERÇEK AMA KEDİ BESLİYORUM!

Üzerindeki gerçek kürkle gazetecilere poz veren İclal Aydın, son zamanlardaki kürk polemiğine girmemek için ilginç bir savunma yaptı.

Sözcü gazetesinden Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, Nükhet Duru’nun sahne aldığı mekana giden İclal Aydın, girişte gazetecilerin sorularını cevapladı. Adnan Menderes’in hayatını anlatacak “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinin projesinden üzülerek ayrıldığını söyleyen Aydın, “Çok güzel projeydi. Ben ayrılmak zorunda kaldım. Bizim işlerde her an her şey olabiliyor. Bir önceki “Veda” dizisinde Mehmet Aslantuğ ile oynamıştım. Aradan kısa bir süre sonra aynı dizide karşılıklı oynamak enerjiyi kaybettirebilir düşüncesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Yeni kitap yazdığı için son günlerde görünmediğini söyleyen Aydın, “Kitap yazıyorum ama içeriğini söylemeyeceğim. Çünkü sonra bir şey oluyor. Son günlerde ne yapsam, hep olumsuz oldu. Nazar oldu galiba” diye konuştu.
 
HAYVANSEVERLER YANLIŞ ANLAMASIN
 
“Giydiğiniz kürk gerçek mi?” sorusuna Aydın, “Günlerde bu konuya çalışıyordum. Bu soru geldiği zaman ne cevap vereceğimi daha önceden çalıştım. Ama keşke bu soruyu sormasaydınız. Biz kadınların maalesef böyle huyları var. Kürk sevdasından vazgeçemiyoruz. Üstümdeki kürk gerçek ama bu konunun uzamasını istemiyorum. Ben evde kedi besliyorum. Hayvanseverler beni yanlış anlamasın” şeklinde konuştu.