Medya
03 Eyl 2010 10:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

İCLAL AYDIN EKRANLARA DÖNÜYOR! HANGİ KANALDA, NASIL BİR PROGRAM YAPACAK?

Vatan gazetesi yazarı İclal Aydın ekranlara dönüyor! Aydın'ın yeni başlayacak programının detaylarını Ayşe Özyılmazel köşesinde duyurdu.

Oprah'ımız belli oldu: İclal Aydın

Grip dolayısıyla eve kapanıp dört günde sıkı bir televizyon izleyicisi oluverince Yüksel Abi'nin (Aytuğ) yerine göz mü diktim ne? Şaka bir yana o iş o kadar kolay değil tabii. Yüksel Abi gibi televizyon yazarlarımızın işi çok zor, yükleri ağır. Misal ben şu L tipi kanepede biraz daha televizyon izlersem aklımı kaçıracağım. Neyse, para parayı, televizyon izlemek de televizyon haberini çekermiş. Dün sabah gelen bir telefonla, televizyon köşecilerinden önce bir haberi almış oldum. Hemen yazayım bari. Türkiye'nin Oprah'ı belli olmuş; gazeteci, yazar, oyuncu, güzel kadın İclal Aydın gündüz kuşağıyla ekranlara dönüyormuş. Telefonun ucundaki program yapımcısı heyecanla anlatıyordu. Sekiz aydır Kanal D ekibi olarak bu program için çalışıyorlarmış. Ekipte muhabirler, gazeteciler, deneyimli televizyoncular mevcutmuş. Program her şey detay detay düşünülmüş. Tartışma, eğlence, sosyal konular, sağlık... Yani bir gündüz kuşağı programında ne aranırsa fazlasıyla olacakmış. (Gerçi biz gündüz kuşağında bir şey aramama, hatta gündüz kuşağına bakmama moduna geçmiştik ya...)

HAFTA İÇİ HER GÜN
Telefonu kapatır kapatmaz İclal'e hayırlı olsun telefonu açtım. İclal'in sesi ışıldıyordu; "TV'de gündüz programcılığında yepyeni bir dönem başladı. Yıllardır bizim gibilere o kuşakta yer kalmamıştı. Şimdi hem oyuculuğumu hem yazarlığımı hem gazeteciliğimi konuşturabileceğim bir program hazırlıyoruz. Ben işle mutlu olan bir insanım ve şu anda çok mutluyum" dedi. İclal Aydın'ın Oprah'ımız olacağı program, hafta içi her gün 14.00-16.00 saatleri arasında yayınlanmak üzere 20 Eylül'de Kanal D'de başlayacak. İclal'in kolay kolay gündüz kuşağına dönmeyeceğini bildiğim için merakla ve umutla bekliyorum. Bu arada artık bir gündüz-gece televizyon izleyicisi olduğuma göre yetkililere seslenebilirim değil mi? Ramazan boyunca Star'da ilgiyle izlenen Ender Saraç'ın programının Ramazan'dan sonra biteceğini duyduk, üzüldük. Kesinlikle yeni sezonda da verdiği bilgiler, yaptığı hoş sohbetlerle Ender Saraç'ı ekranlarda görmek istiyoruz. İmza EGGKİ. Yani En Genelinden Gündüz Kuşağı İzleyicisi...

Ayşe Özyılmazel/Sabah