Gündem
24 Ağu 2012 21:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:03

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN ŞAMİL TAYYAR'A SERT CEVAP!

İçişleri Bakanlığı AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'a bakanlık sitesinden sert bir açıklamayla yanıt verdi.

Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısı sonrası özellikle sosyal medya üzerinden Gaziantep İl Emniyet Müdürü'nü eleştiren  AK Parti Gaziantep milletvekiline İçişleri Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi.

Bakanlık sitesinden yapılan o açıklama;

Son günlerde bazı basın ve yayın organlarında yer alan Gaziantep Milletvekili Sayın Şamil Tayyar’ın beyanlarına dayalı haber ve değerlendirmeler nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Gaziantep İlimizde yaşanan menfur bombalama olayı öncesi istihbarat zaafının olduğuna ve istihbarat bilgilerinin kullanılmadığına ilişkin; herhangi bir somut bilgi, belge ve olguya dayanamayan bu iddia, haber ve değerlendirmelerin gerçekle ilgisi yoktur.

Güvenlik personelimizin çalışma azmi ve motivasyonunu bozma amacını da içerebilecek nitelikteki bu tür açıklama, haber ve yorumlar güvenlik güçlerimizin çalışma azim ve gayretini olumsuz etkileyemeyecektir.

Tüm güvenlik personelimiz, her zaman olduğu gibi ülke güvenliği ve milletimizin huzuru için özverili çalışmalarını kararlılıkla devam ettirmektedirler

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.