Gündem
13 Mar 2021 11:14 Son Güncelleme: 13 Mar 2021 11:56

İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir süredir corona virüsü tedavisi gören annesi Servet Soylu vefat etti.

Vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.

KORONAYA YAKALANMIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun yaklaşık üç aydır corona virüsü tedavisi görüyordu. Süleyman Soylu, eşi ve kızı da geçen yıl ekim ayında corona virüsüne yakalanmıştı. Bakan Soylu, bir kısmı hastanede olmak üzere yaklaşık üç haftalık tedavisinin ardından tekrar görevinin başına dönmüştü.

ANNESİNE KÜFÜR EDEN ŞAHSIN SERBEST KALMASINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Süleyman Soylu geçtiğimiz aylarda, hastanede tedavi gören annesi Servet Soylu ile fotoğrafını paylaşmış ve bu tweetin altına küfürlü yorum yazan şahsın adli kontrolle serbest bırakılmasına çok sert çıkmıştı. Sosyal medyadan duruma isyan eden Soylu, "Bakan olsam ne yazar. Millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder. Tweetimle yeniden alınırsa da provakasyon sayacağım" ifadelerini kullanmıştı.