Magazin
20 Haz 2010 15:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

"İÇERİDE İÇİP İÇMEDİĞİNİ NEREDEN BİLELİM?" İBO'DAN VOLKAN KONAK'A SERT ÇIKIŞ!

İbrahim Tatlıses'ten Volkan Konak'a sert çıkış: 'Kendisinin içeride içip içmediğini nereden bilelim.'

Kaya Artemis Resort & Casino'da konser vermek için Kıbrıs'a gelen İbrahim Tatlıse, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Bin 500 kişinin izlediği konsere Tatlıses'in Erbil'de iş ortaklarının aralarında bulunduğu 50 kişi de katıldı. Tatlıses, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beyaz kostüm giyen şarkıcı, "Yaz geldi, barış güvercini olmak lazım. By Tatlıses giyiyorum. Çok güzel bir takım elbise ama beni sinir ettiler. Büyük göndermişler gömleği, benim bedenim değil yani. Bugün bir şey yapmadık saat yedideki uçağa yetişeceğiz diye. Uyumadan buraya geldik, sabah altı buçuk gibi kalktık."

YENİ UÇAK ALACAK
Basın mensuplarının kendi özel uçağını başka sanatçılara kiralamasıyla ilgili olarak, "Uçağınız o kadar çalışıyor ki siz de normal tarifeyle geldiniz" sorusuna karşılık Tatlıses, "Uçağımız diğer sanatçı arkadaşlarımızı götürdü sağa sola. Bu nedenle onunla gelemedik. Genelde meslektaşlarım onu benden daha çok kullanıyor" yanıtını verdi. Tatlıses, ikinci bir uçak alacağını söylerken, "Önce şu anki uçağımı değiştireceğim. Biraz daha yeni modelini alacağım. Şimdiki uçağım 6 yaşında, yeni almak istediğim ise 3 yaşında" dedi. Bugüne kadar pilot olmayı hiç düşünmediğini kaydeden Tatlıses sözlerine şöyle devam etti: "Hosteslere de çok üzülüyorum. Hafif bir sallantıda biz rahatsız oluyoruz. Kokpite de girdim daha önce. Mustafa Çağlar ile birlikteydik. Ben sağa, o da sola oturduk. Düşünebiliyor musunuz, uçak sadece ikimize emanet. Uçakta hafiften bir, 'Ben de isterem' yaptım, uçak sallandı. Ama uçmak gerçekten de çok zevkli."

FORMUNU NASIL KORUDUĞUNU AÇIKLADI
"Beş- altı kilo fazlalığım var. Onu vermeye çalışıyorum. York testi yaptırdım" diyen Tatlıses, nasıl kilo verdiğini şöyle anlattı: "Pul biber, sarımsak, mayalı içkiler, yemekler yasak, antep fıstığı yasak. Meğer onlar benim zayıflamamı önlüyormuş. Ben onları yiyince şişiyormuşum. Gece mesela salatamın içine yeşil sarımsak koyardık. Şişlik oluyordu. Merak ediyordum neden böyle olduğunu. York testiyle bunun bana kilo aldırdığını öğrendim."

VOLKAN KONAK'A FIRÇA
Volkan Konak'ın bazı sanatçıların hayranları için "Sizi seviyorum" dediklerini fakat onların arkalarından konuştuğunu belirttiği konuşmasına Tatlıses'ten fırça geldi: "Ona ne ya? Bu, onu ne ilgilendirir? Ben o haberleri okuyunca üzüldüm. Volkan efendi bir çocuktur, efendi bir arkadaştır. Milletin yaptığını söyleyince kendini orada aklıyor mu? Kendisinin içeride içip içmediğini nereden bilelim. Arkadaşları için böyle konuşması yanlış. Sahnede bunları söylemesi yanlış. Biz 35 yıldır sahnedeyiz, böyle bir şey görmedik."

İDO'DAN BABASINA TEŞEKKÜR
Oğlunun karnesini soran basın mensuplarına Tatlıses, "Aferin mi deniyor? Teşekkür aldı. Daha üstü var mı?" diye bir soru yöneltti. Basın mensuplarından "Takdir var" yanıtı gelince Tatlıses oğlu İdo'ya, "Allah cezasını verecek" dedi. Bu arada anne ve babalara da mesaj veren Tatlıses, "Çocuklar bu sene okumayabilir, gelecek sene başarılı olur. Çok yüklenmemek gerek. Gelen zayıf karneyi kötülemeyin, çocukları terslemeyin" dedi. Magazincilerin "İdo genç oldu, büyüdü" ile başlayan sorusunu yarıda kesen Tatlıses'ten bir espri geldi: "Ne demek, o genç ben yaşlı mıyım?"

ŞARKININ SÖZLERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Eyvah Eyvah filmiyle gündeme gelen "Fasülye" şarkısını on gün sonra çıkacak albümüne koyan Tatlıses, sahnede bu şarkıyı da seslendirdi. Şarkıdaki "Boşan gel kocandan" sözlerini "Erken gel akşamdan" olarak değiştirip yorumlayan sanatçı, "Şarkının sözlerini araştırdım. "Boşan gel kocandan" diyor. Biz o bölümü "Erken gel akşamdan" diye değiştirdik. Nerede kaldı karakter? İbrahim Tatlıses'e "Boşan gel kocandan" demek yakışır mı? diye konuştu.