Televizyon
18 Haz 2017 00:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

İçerde'den nefesleri kesen final tanıtımı! Harekete geçiyoruz, ölmek var, dönmek yok!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin merakla beklenen final bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Heyecanın eksik olmadığı İçerde’den final bölümüne yakışır efsane bir tanıtım geldi. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken bu mutlu anı Celal bozdu. Davut’un “harekete geçiyoruz, ölmek var dönmek yok” talimatıyla Haluk Müdür ve ekibinin tuzağa düşürüldüğü görüntüler nefesleri kesti.

YA ÖLDÜRECEZ YA DA ÖLDÜRECEZ!

Celal ile Yılmaz Kardeşler arasındaki hesaplaşmanın bitmediğinin sinyallerinin verildiği; Celal’in “ya öldüreceğiz, ya da öldüreceğiz” diyerek intikam yemini ettiği tanıtımda yer yerinden oynadı. Sarp’ın Mert’e “bana bir şey olursa annem, Eylem ve Barış sana emanet” dediği anlar izleyenlerde heyecan yarattı. Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran, izleyenleri ekrana kilitleyen İçerde’nin final tanıtımında aksiyon sahneleri de göz doldurdu. Celal’in “doyamayacaksınız birbirinize, kavuşturmayacağım sizi” dediği, Umut’u kurtarmak için zamanla yarışan Sarp’ın ise “Umut” diyerek bağırdığı anlar izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Şimdi tüm Türkiye nefesini tuttu, Pazartesi akşamını bekliyor!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İçerde”nin merakla beklenen finali 19 Haziran Pazartesi günü Show TV’de!

İşte "İçerde"nin büyük final 2. tanıtımı!