Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı

Galatasaray'ın son haftalarda gösterdiği performansla adeta yıldızı olan Arjantinli oyuncu Mauricio Icardi, Türkiye kariyerinin ilk günlerinde ayrılığı eşi Wanda Nara ile gündemden düşmezken, Nara için bu kez çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı - Sayfa 1

Galatasaray sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli golcü Mauricio Icardi, takıma ilk katıldığı günlerde eleştiri oklarının hedefi olurken, futbolundan çok ayrılığı eşi Wanda Nara ile ilişkisi ile gündeme gelmişti .

123
Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı - Sayfa 2

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonra trans model Guendalina Rodríguez ile çıkmaya başladığı iddia edilirken, bu haberi sosyal medya hesabından duyuran Guendalina, "Mutlu bir sevinçle Mauro ve benim tekrar çıktığımızı duyuruyorum. Aşk her şeyi yapabilir " ifadelerini kullanmıştı. Wanda Nara'nın ise yaşanan bu ayrılığın ardından Arjantinli ünlü şarkıcı L-Gante ile birlikte olduğu öne sürülmüştü.

223
Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı - Sayfa 3

ÇOK KONUŞULACAK İDDİA!

Tüm bunlar yaşanırken, çok konuşulacak bambaşka bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Son hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde 1 gol 1 de asist kaydeden golcü oyuncu performansıyla alkış toplarken, Arjantinli golcü için herkes "Wanda Nara’yı unuttu, futboluna konsantre oldu" derken, dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

323
Icardi'nin eski eşi Wanda Nara o isme göz koydu! İstanbul'a döndü ve ortalık karıştı - Sayfa 4

"YENİDEN BİR ARAYA GELİYORLAR"

Buna göre, Icardi'nin eski eşi Wanda Nara tekrar İstanbul'a geliyor. Geliş nedeni İstanbul’da okula kayıt olan çocuklarının eğitimlerini kaçırmamaları olduğu öne sürülürken, Nara'nın gelişi, “Wanda Nara ile Mauro Icardi yeniden bir araya gelecek” şeklinde yorumlara neden oldu.

423