Spor
02 Oca 2024 22:30 Son Güncelleme: 02 Oca 2024 22:38

Icardi'den sonra bir yıldız daha

Paris Saint-Germain, Galatasaray’a menajerler aracılığıyla sezon başında da gündeme gelen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Sanches’i teklif etti. Portekizli orta saha oyuncusu için görüşmeler sürüyor.

Süper Lig'de devre arası yaklaşırken transfer hareketliliği de iyiden iyiye hız kazanmış durumda. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray için de birçok isim yazılıp çizilirken, gelecek isimlere kaynak oluşturmak için bazı isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar'da veda edilmesi beklenilen isimlerden olan Tanguy Ndombele'nin yerine orta saha transferi yapılması beklenirken, Icardi'nin de eski takımı olan Fransız ekibi PSG'den bir isim için daha harekete geçildi.

BİR PSG'Lİ DAHA!

Orta saha transferi için çalışmalarına devam eden Galatasaray'a, Paris Saint-Germain'den Renato Sanches önerisi geldi.

KİRALIK GİTMİŞTİ

Sarı-kırmızılı takımın yaz transfer döneminde de ilgilendiği Portekizli orta saha oyuncusu, o dönem kiralık olarak Roma'nın yolunu tutmuştu. İtalyan ekibi, ara transfer döneminde Sanches ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'A ÖNERİLDİ

PSG, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif etti.

ŞARTLAR ARAŞTIRILIYOR

Fransız ekibi ile iyi ilişkileri olan Cimbom'un bu transfer için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Transfer şartlarının yanı sıra sarı-kırmızılıların Portekizli orta sahanın sağlık raporlarını da detaylı bir şekilde incelediği belirtildi.