Magazin
01 Şub 2018 11:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:59

İbrahim Tatlıses'ten yıllar sonra gelen Barış Manço itirafı!

İbrahim Tatlıses, bugün vefatının 19. yıldönümü olan Barış Manço ile ilgili sosyal medya hesabından şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

Yaptığı şarkılarla genç neslin de yakından bildiği Barış Manço aramızdan ayrılışının 19. yılında sevenleri tarafından anıldı. Ünlü isimler Barış Manço’yla ilgili paylaşımlarda bulunurken İbrahim Tatlıses’in yaptığı paylaşım dikkat çekti.

PLAK ŞİRKETİNE ALACAKTI
Pek çok sektörde ticari faaliyet sürdüren Tatlıses, yıllar önce Manço’yu plak şirketine alacağını ancak bunun gerçekleşemediğini açıkladı. İşte Tatlıses’in o satırları:

“Yaz tahtaya bir daha, tut defteri kitabı, sarı çizmeli Mehmet Ağa bir gün öder hesabı… Valla sen gittin gideli, kimse hesap ödemedi be USTA… Kimseler seni unutmadı be USTA… Demek ki; unutulmayacaklar arasındaymışsın be USTA, seni özlüyoruz be USTA, ALLAH'ın rahmeti, bereketi üstüne olsun be USTA… Bizim şirkete bir kaset anlaşması yapıyorduk, Bodrum'da konuşmuştuk be arkadaş ama olmadı olsun başka firmalara yaptığın plaklarla şarkılarla avutuyoruz kendimizi… Adam olacak çocuk daha adam olamadı be USTA…”