Magazin
26 Eyl 2012 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

İBRAHİM TATLISES'TEN HERKESİN İÇİNDE EŞİNE ŞOK HAREKET!

Asistanı Emre Ergen'in nikah törenine katılan İbrahim Tatlıses ve eşi Ayşegül Yıldız gergin anlar yaşadı.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in asistanı Emre Ergen ile Özlem İlkay önceki akşam Günay Restaurant'ta kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.

Nikah sonrası oldukça gergin olan İbrahim Tatlıses eşi Ayşegül Yıldız’ın yanına geldiğinde ise bilinmeyen bir nedenle eşine bağırması ve hakaret etmesi tüm salonda yankılandı ve tüm gözler bir anda Tatlıses’in olduğu masaya kilitlendi.

İbrahim Tatlıses ile Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy çiftin nikah şahitliğini yaparken Tatlıses duygusal anlar yaşadı. Ünlü türkücü nikaha hamile olduğu konuşulan eşi Ayşegül Yıldız ile katıldı. Milliyet'in haberine göre, nikahın kıyılacağı salona giderken Tatlıses’in oldukça gergin olduğu görülürken gazetecilerin önceki gün hayatını kaybeden halk ozanı Neşet Ertaş’ı sorması üzerine, “Benim acım bana yeter. Soru sormayın” dedi.

"Hepiniz evlenin yoksa yanıma yaklaştırmam"

Nikahın kıyılacağı sırada Tatlıses asistanı Emre Ergen’in manevi oğlu olduğunu söyledi ve menejeri Eyüp Kanat’a dönerek, “Eyüp sıra sende. Benim yanımda evlenmeyen adam kalmayacak yoksa yanıma yaklaştırmam. İlk beni evlendirdiniz, ya ilk sıraya beni atmayacaktınız ya da şimdi sıra sizde yanımdaki herkes evlenecek. Yoksa benden kopar evlatlıktan ret ederim seni” diye konuştu. Tatlıses gelin Özlem İlkay’dan bahsederken ise, “Biz konserlere Atlasjet ile gidiyoruz. Emre de uçakta Özlem’i beğenmiş. Bir gün yanıma geldi 'Abi ben evleneceğim kızı buldum' dedi. Özlem’i yanıma getirdiğinde ise bir baktım benim kızımın adı gibi bir melek” dedi. Tatlıses’in evliliklerin kutsal olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı.