Magazin
30 Eyl 2022 11:46 Son Güncelleme: 30 Eyl 2022 12:58

İbrahim Tatlıses'ten dikkat çeken Mahsa Amini paylaşımı: Allah tüm kadınların yanındadır

İran'da başörtüsü takma kurallarına uymadığı gerekçesiyle polis tarafından öldürülen Mahsa Amini'ye bir paylaşım da İbrahim Tatlıses'ten geldi. Tatlıses "Allah bütün kadınların yanındadır" dedi.

Eşlerine ve sevgililerine şiddet uyguladığı haberler çokça basında yer alan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses İran'da polis tarafından öldürülen Mahsa Amini'ye destek mesajıyla dikkat çekti. İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesini desteklerim" sözleriyle dikkat çekti. 

İbrahim Tatlıses: Allah bütün kadınların yanındadır

İran'da Amini'nin öldürülmesinin ardından başlayan gösteriler devam ederken, başörtülerini yakarak, saçlarını keserek eylem yapan kadınlara bir destek de İbrahim Tatlıses'ten geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses "Ruhumun rahatsızlığını, kalbimdeki sızıyı anlatmaya ne kelimelerin yeter ne de yazılar...Bugün canından olan kızımız Mahsa Amini ve özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesine desteklerim sonsuzdur. Allah bütün kadınların yanındadır" ifadelerini kullandı.