İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: "Akıl sağlığıyla ilgili..."

İbrahim Tatlıses büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara hakkında sert ifadeler kullandı. Ahmet Tatlıses annesine "Kara peçeli" diyen babası İbrahim Tatlıses'in sözleri sonrası açıklama yaparak "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" dedi. İbrahim Tatlıses'in oğlu ayrıca annesini de savunarak "Hiç kimse benim annemi 'kara peçeli' diyerek aşağılayamaz" tepkisini gösterdi.

İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: "Akıl sağlığıyla ilgili..." - Sayfa 1

Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullandı. Tatlıses eski karısına "kara peçeli" diyerek onun tarafından büyüye maruz kaldığını ve ilişkisinin bittiğini iddia etti. 

120
İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: "Akıl sağlığıyla ilgili..." - Sayfa 2

Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek "Vurulduğumda kasayı boşalttı" iddiasında da bulundu.

220
İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: "Akıl sağlığıyla ilgili..." - Sayfa 3

Babasının olay yaratan suçlamalarının ardından Ahmet Tatlıses patladı. 

320
İbrahim Tatlıses'in sert sözlerine oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki: "Akıl sağlığıyla ilgili..." - Sayfa 4

Sosyal medya hesabından "Kamuoyunun dikkatine" başlıklı bir paylaşım yapan Tatlıses, "Her ne kadar aile mevzularından bahsetmek istemesem ve bugüne kadar bu konularda açıklama yapmaya mesafeli dursam da İbrahim Tatlıses'in benim, annem ve ailem ile ilgili yaptığı açıklamalar korkunç, akılalmaz ve gerçeği yansıtmayan iftiralara döndüğü için açıklama yapmam zaruri hale gelmiştir" dedi.

420