Magazin
02 Eki 2017 18:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

İbrahim Tatlıses'i çileden çıkartan kare!

İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak referandumunda oy kullandığı iddia edilerek photoshopla servis edilen fotoğrafa tepki gösterdi

Kuzey Irak'ta yapılan referandum oylamasının ardından sosyal medyada dolaşıma sokulan fotoğraflardan biri İbrahim Tatlıses'in oy kullanırken çekilen fotoğrafıydı.

Tatlıses, üzerine onlarca yorum yapılan kareye Instagram hesabından ateş püskürdü.

"Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var" diyen Tatlıses, fotoğrafın orjinaliyle birlikte yaptığı paylaşımda şu açıklamalarda bulundu:

"Ben doğruları kanıtlamaktan bıktım, bazı boş insanlar photoshop yapıp insanları kandırmaktan, bana saldırmaktan bıkmadı. Güzel kardeşlerim bilin istedim; 16 Nisan Anayasa Referandumunda oy kullanırken paylaştığım fotoğrafa, bazı kendini bilmezler photoshop yapıp Irak Referandumu'nda oy kullanmışım gibi göstermiş. Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var...!!! Yalan, dolan bile bir zeka gerektiriyor işte, yazık!!! Arkadaşlar ben tam bir buçuk senedir İzmir'deyim bunu herkes biliyor ne yapmak istediğinizi de anlamış DEĞİLİM."