Gündem
08 Haz 2007 12:19 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:48

İBRAHİM TATLISES NEDEN SON DAKİKADA BAĞIMSIZ ADAYLIKTAN VAZGEÇİP GENÇ PARTİ'DEN ADAYI OLDU? İŞTE URFA'NIN KONUŞTUĞU ŞOK İDDİA!..

İbrahim Tatlıses'in 10 milyon dolara Genç Parti'den milletvekili adayı olduğu yönündeki iddiaların ardından şok bir iddada Şanlıurfa'dan geldi.

Dün akşam ATV Ana Haber Bülteni'ne katılan Tatlıses'in 10 milyon dolar aldığına yönelik iddialara, "Bu kadar ucuz değilim. Genç Parti'ye geçtim diye 10 milyon dolar almadım. Ne Genç Parti'nin bana, ne de benim 10 milyon dolara ihtiyacım var. Parayla iş yapmam. Gönülle iş yaparım. Neden Genç Parti'liyim, benim dilimi konuşuyor. Sağcı ve solcu olamam. Türkiye için varım. İdeolojisi bana yakın. İşsizlere para vereceğiz sloganları var. O da beni etkiledi. Öğrenci sınavsız üniversiteye sokulacak, bu da beni çok etkiledi. İktidara gelirsek bunlar yapılacak. Meydanlara çıkacağım. Ancak siyasetçi kimliğimle. Cem Bey ile çalıştım zamanında, konser verdim. Paramı da aldım ama şimdi öyle bir şey yok, konser vermeyeceğim meydanlarda..." demesinin ardından, Şanlıurfalılar ilginç bir iddia ortaya attı.

Şanlıurfa sokaklarında kulaktan kulağa yayılan iddiaya göre, Tatlıses'in bağımsız adaylığına DTP engel oldu.

Şanlıurfa'dan bağımsız adaylarla seçime girmeyi ve en az 2 milletvekilini meclise sokmayı hedefleyen DTP'liler, Tatlıses'i "tehdit ederek" adaylığını çekmesini istedi.

Urfalılar, Tatlıses'in bağımsız aday olması durumunda DTP'nin bölgede hedefine ulaşamayacağını belirterek, tehditler karşısında Tatlıses'in geri adım attığı inancında.