Magazin
27 Mar 2010 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

İBRAHİM TATLISES KUZEY IRAK'TA KONUT İŞİNE GİRDİ!..

Türkücü İbrahim Tatlıses, kuzey Irak'ta konut projesine ortak oldu.

Tatlıses ile Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüsdi Said birlikte düzenlediği basın toplantısında, grubun Kuzey Irak'taki projesine ortak olmaya karar verdiğini ifade ederek, yüzde 50 ortaklık yaptıklarını bildirdi.

ERBİL VE SÜLEYMANİYE'DE 850 KONUT
İşlerin taşeron firmalarca yapıldığını belirten Tatlıses, Erbil ve Süleymaniye'deki projelerin 15 gün, Güneş İnşaat tarafından Süleymaniye'de yapılacak olan 850 konutluk projenin de 1 hafta içinde başlatılacağını kaydetti.

TAŞERON FİRMA ARANIYOR
Tatlıses, Süleymaniye'de yapılacak 10 bin konutluk proje için taşeron firma aradıklarını ve toplamda binlerce konut yapımına imza atacaklarını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses, Irak'ta çok sevildiğini ve Irak halkına fayda sağlamak için ''elini taşın altına koyması gerektiğini'' düşündüğünü ve bu işe başladığını söyledi.

''ORTAKLIK IRAK HALKINA FAYDALI OLSUN İSTEDİK''
Rüsdi Said ise Süleymaniye ve Erbil'de iş yapmaya başladıklarını, hedeflerinin 50 bin konut yapmak olduğunu söyledi.

Türk şirketlerinin yüksek nitelikte olduklarını gördüklerini ve birlikte çalışmak istediklerini anlatan Said, ''Eşit miktarda ortak olmak ve ortaklık Irak halkına faydalı olsun istedik'' dedi.

Said, sosyal altyapısıyla birlikte yapılan konutların 10 eşit taksitte ödeneceğini ve ödemelerin 3 ayda bir kez yapılacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından Tatlıses ve Said, ortaklık anlaşmasını imzaladı.

Sözleşme gizliliğinden dolayı ortaklık bedeli açıklanmadı.