Magazin
18 Ara 2008 12:10 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:26

İBRAHİM TATLISES KORKUTTU!... ÜNLÜ ŞARKICI CANLI YAYINDA NEDEN FENALAŞTI?...

Sabah programı "Her Şey Dahil"in canlı yayınına katılan İbrahim Tatlıses korkuttu.

Alişan ve Çağla Şıkel'in birlikte sunduğu "Her Şey Dahil" adlı sabah programının önceki günkü konuğu, İbrahim Tatlıses'ti. Tatlıses, programda hayatının anlatıldığı bir belgeselle karşılaştı. Görüntüleri izlerken duygusal anlar yaşayan ünlü sanatçı, zaman zaman gözyaşlarına da engel olamadı. Tatlıses, sıra geçtiğimiz ağustos ayında hayatını kaybeden yakın dostu Osman Yağmurdereli ile ilgili görüntülere geldiğinde ise önce ağlamaya başladı, daha sonra fenalaşarak kendini stüdyonun dışına attı.
Osman sen kimsin bana küsüyorsun
Tatlıses'in fenalaşması üzerine programa hemen ara verildi. Yağmurdereli'nin görüntülerinden etkilendiğini söyleyen Tatlıses, "İyiyim" diyerek stüdyoya döndü ve yayına devam edildi. Tatlıses, "Osman ile konuşmuyorduk bir gün. Aradım, 'Sen kimsin bana küsüyorsun! Senin gibi bir dostu bana kaybettiriyorsun' dedim. Evinde /_np/0588/6990588.jpgbir divanda o yatar, öbür divanda ben yatardım" diye konuştu. Ünlü türkücüye annesi de bir sürpriz yaparak telefonla yayına bağlandı. Tatlıses'i program sırasında bir sürpriz daha bekliyordu. Ünlü şarkıcı için stüdyo dışına hazırlanan mangalda ciğer pişirildi. Alişan, "İbrahim Tatlıses'in sabah kahvaltısında ciğer yediğini bildiğimiz için mangal hazırladık" dedi. Tatlıses, hazırladığı ciğer dürümü kendi elleriyle Alişan'a yedirdi.
Köpekleri tanıdıkça insanları daha az seviyorum
Çekimlerin yapılacağı binaya 'Golo' isimli köpeği ile birlikte gelen Tatlıses, İngiliz Boxer cinsi köpeğinin stüdyoya girmesiyle şaşkına döndü. Tatlıses, "Köpekleri tanıdıkça insanları daha az seviyorum. Bazı kişileri tenzih ederek söylüyorum. Babamın köpeğinin ismi de Golo'ydu. Babam köpeğe bir fırça attı, inanın köpek gitti ve geri gelmedi. Bu kadar onurlu hayvanlar. Bu da Derya (Tuna) Hanım'ın köpeğinin yavrularından biri, bana verdi. Bununla geziyoruz. Çocuk gibi çok seviyorum onu" dedi.