Magazin
13 Haz 2016 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:18

İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan’a sert çıktı! 'Kişiliksiz insanları bozuk para gibi...'

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çok sert ifadeler paylaştı.

İbrahim Tatlıses sahur vakti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adeta kendisi için artık türkü söyleyemez albüm çıkaramaz şeklinde açıklamalar yapan İzzet Yıldızhan’a göndermede bulundu.



Tatlıses hesabından yaptığı paylaşımda her ne kadar isim vermekten kaçınsa da kısa süre önce yaşanan açıklamanın üzerine gelen bu satırlar İbrahim Tatlıses’in hedefinde İzzet Yıldızhan olduğunu gösteriyordu. Ünlü türkücünün hedef göstermeden kullandığı ağır ifadelerse şöyle: “Bazen kişiliksiz insanları bozuk para gibi harcayacaksın ki, ha diyecek ki kişiliksizliğimin farkına vardılar ben yol alayım! Hayırlı Sahurlar… O bozuk olanlar da bilirler kendilerini söylememe gerek yok”



Tatlıses daha önce de magazin basınından muhabirlerle bir iftar yemeğinde buluşmuş ve sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Bu yemekte üzeri kapalı bir şeklide İzzet Yıldızhan’a gönderme yapan ve sağlığının iyi olduğunu söylemekle yetinen İbrahim Tatlıses, bir süre sonra bu defa çok sert açıklamalarla Yıldızhan’a göndermede bulundu.