Magazin
27 Eki 2018 11:56 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

İbrahim Tatlıses fena patladı: Herkes çok terbiyesiz olmuş!

Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımında olan şovmen Mehmet Ali Erbil'i önceki gün yakın arkadaşları İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar ziyaret etti.

Yaklaşık bir haftadır Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımında olan şovmen Mehmet Ali Erbil'i önceki gün yakın arkadaşları İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar ziyaret etti. Yaklaşık bir saat hastanede kalan ikili, kapıda gazetecilerin beklediğini öğrenince hastaneden ayrı ayrı çıkış yaptı.

Hastaneden ilk olarak Hülya Avşar ayrıldı. Mehmet Ali Erbil'in durumunun iyiye gittiğini ve sevindiğini söyleyen Avşar kızı, "Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence" dedi.

İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediği soruları üzerine ünlü sanatçı, "İbrahim Bey de içeride. Görüşmez olur muyum hiç, görüştük tabii ki. Onun da sağlığı çok iyi, biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz" cevabını verdi.

Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in ziyaretine gelen İbrahim Tatlıses, 61 yaşındaki şovmen ile çok eski dostluğunun olduğunu dile getirerek, "Allahım onu bize bağışlasın, çok üzüldüm. Benim için adam gibi adamdır. Burada güzel haberler aldık, dileğim ayağa kalkacak ve aramıza katılacak" dedi.

"HERKES ÇOK TERBİYESİZ OLMUŞ"

Sanat camiasının vefasızlığından bahseden İbrahim Tatlıses, açtı ağzını yumdu gözünü. Hülya Avşar ile içeride konuştuklarını söyleyen İbo, "Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can'dır. Sibel Can'ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İbrahim Tatlıses, yakında bir tekli (single) çıkaracağını açıkladı.