Magazin
21 Mar 2013 15:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

İBRAHİM TATLISES- DİLAN OLAYINA SERPİL ÇAKMAKLI'DAN ŞOK YORUM

Solist Dilan'ın Tatlıses'in kızı olduğuna dair iddialardan sonra, Serpil Çakmaklı da bildiklerini anlattı.

Su Gibi programında solist Dilan'ın Tatlıses'in kızı olduğuna dair iddialardan sonra, Serpil Çakmaklı da bildiklerini anlattı.


Su Gibi programının daimi konuklarından Sami Bey'in Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu söyledikten sonra Songül Karlı, "Dilan çok onurlu ve gururlu bir kız. Kimseden bir şey beklemiyor. Okudum, kendi ayaklarının üstünde duruyor. Çok cici ve asil bir kız. Biz bunu çok başlardan beri biliyorduk ama söylemiyorduk. Kendi söylemek isterse o zaman söylenecek bir şeydi diye düşünüyorum." dedi

Tatlıses bu konuyla ilgili suskunluğunu korurken, Dilan Çıtak ise çalıştığı programdan bir süre izin istediği öğrenildi.

Bu olayla ilgili bugün başka bir gelişme yaşandı. Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalsın programına konuk olan Serpil Çakmaklı " Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı iddialarına, 'Dilan'ın annesi Işıl benim yanımda çalışıyordu. Hamileliğini gördüm. Kendisine telefonlar geliyordu. Işıl eskiden 'İbrahim Tatlıses'ten çocuğum var' demişti. Işıl'ın konuşması lazım. Ben her şeye tanığım ama İbrahim Tatlıses çıkıp konuşmalı. Mahkemede şahitlik yaparım. Ben de bu olayı herkes kadar biliyorum ama yasal olarak bilmek isterim. Ben bu olaya 1985 yılından beri bilmeme rağmen ağzımı fermuarla kapattım' dedi.