Magazin
01 Kas 2010 16:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

İBRAHİM TATLISES ÇOK SERT ESTİ: "BANA BULAŞAN AHMAKTIR!"

İbrahim Tatlıses, Kanaltürk'te yayınlanan ''Arım Balım Peteğim'' programında esti gürledi.

İbrahim Tatlıses bugün canlı yayın konuğu oladuğu Kanaltürk'te yayınlanan Petek Dinçöz'ün sunduğu ''Arım Balım Peteğim '' programında yine formundaydı.

Çarpıcı açıklamalar yapan sanatçı, Kendine laf atan bazı insanlara güldüğünü söyleyerek ,''Bunlar ahmak beni gündemde tutuyorlar kendileri kaybediyorlar'' diye konuştu.

Gündemdeki gelişmeleri de yorumlayan İbo, Petek Dinçöz'ün, "Ben ayrılmalarına çok üzüldüm Hadise ile Sinan Akçıl'ın" şeklindeki sözlerine, "Öyle deme, iş bitti, aşk bitti" yorumunu yaptı.

Dinçöz'ün "Nasıl yani?.." sorusuna, "Sinan herhangi bir öğretmen olsaydı, böyle mi olurdu?.. Adam iyi bir besteci… Bir sürü de şarkı yaptı kıza… Sonra… İş bitti, aşk bitti" diye yanıt verdi.

"Aşk olsaydı, ölüm olurdu, intihar olurdu böyle bir ayrılıkta" diyen İbo, "Haa kadın aldatmış olsaydı hiç olmazdı. Bu böyle… Ama erkek yaparsa sadece çapkın olur" diyerek, Sinan Akçıl'ın yaptığı ileri sürülen kaçamakların gerçek bir ayrılma nedeni olamayacağı yorumunda bulundu.

İbo, "Gerçek aşk olursa kadın bir başkasının nasıl elini tutar, bir başkasının beline sarılmasına nasıl izin verir?.." diye sözlerini noktaladı.