İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! C vitamini deposu, protein bombası

Sağlıklı beslenmek hastalıklara karşı korunmak ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için önem taşıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yaptığı açıklamalarla sık sık faydalı besinler hakkında bilgi veriyor. Saraçoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada yanına alacağı tek bir besin olsa hangisini seçeceğini açıkladı. O besini duyanlar çok şaşırdı.

İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! C vitamini deposu, protein bombası - Sayfa 1

Şifa kaynağı olan ısırgan otunun faydaları saymakla bitmiyor. Yüksek antioksidan içeren ısırgan birçok sağlık sorununa iyi geliyor. Prof. Dr. Saraçoğlu ile Sağlıklı Yaşam programında ısırgan ile ilgili açıklama yapan İbrahim Saraçoğlu "Bana deseler ki beş tane şansınız var, birini seçmeniz gerek. Yanıma alacağım bir numaralı besin ısırgan" dedi.

19
İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! C vitamini deposu, protein bombası - Sayfa 2

"YANIMA ALACAĞIM BİR NUMARALI BESİN"
İbrahim Saraçoğlu yaptığı açıklamada "Isırgan layık olduğu yere getirilemedi. Bana deseler ki beş tane şansınız var, birini seçmeniz gerek. Yanıma alacağım bir numaralı besin ısırgan.

29
İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! C vitamini deposu, protein bombası - Sayfa 3

İşin aslını bilmeyen insanlar karaciğeri yorar diyorlar. Külliyen yanlış, yalan. Portakalın c vitamini var, ısırganda portakaldan 7 kat fazla c vitamini var. Soya fasulyesi protein bombası derler ısırgan daha üstün. Taze ısırganda yüzde 9 civarında protein bulunurken kurutulmuşunda yüzde 40 protein var.

39
İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! C vitamini deposu, protein bombası - Sayfa 4

Isırganın böreği, çorbası yapılıyor. Bugün Fransa'da ısırgan yemekleri yapan özel restoranlar var." dedi.

49