İbrahim Kutluay ünlü YouTuber'la aşk mı yaşıyor?

Edwina Sponza'nın uğruna 11 yıllık eşi Demet Şener'den boşanan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Demet Akalın, Demet Şener, Edwina Sponza derken İbrahim Kutluay bu kez de gönlünü kendisinden 10 yaş küçük YouTuber'a kaptırdı. İşte İbrahim Kutluay ve iddia edilen ilişkisi hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen detaylar...

İbrahim Kutluay ünlü YouTuber'la aşk mı yaşıyor? - Sayfa 1

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, uğruna Demet Şener'den boşandığı Edwina Sponza ile beş yıllık büyük aşkı kesin olarak sona erdi.

Geçtiğimiz günlerde, "Birçok kez ayrılıp barıştık ama artık bir daha barışacağımızı sanmıyorum" diyen İbrahim Kutluay, bir kez daha Sponza'ya geri dönmeyeceğini dile getirmişti.

17
İbrahim Kutluay ünlü YouTuber'la aşk mı yaşıyor? - Sayfa 2

Son dönemde bir dargın bir barışık olan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın ayrılıklarının bu defa kesin olmasının sebebinin ise İbrahim Kutluay'ın yeni bir aşka yelken açması olduğu iddia ediliyor.

 

27
İbrahim Kutluay ünlü YouTuber'la aşk mı yaşıyor? - Sayfa 3

İbrahim Kutluay, iddiaya göre gönlünü ünlü YouTuber'a kaptırdı. İbrahim Kutluay'dan yılın aşk basketi olarak yorumlanan sürpriz ilişki ise gündem oldu. Kutluay'ın yeni sevgilisinin ünlü YouTuber ve aşçı İdil Yazar olduğu ortaya çıktı.

37
İbrahim Kutluay ünlü YouTuber'la aşk mı yaşıyor? - Sayfa 4

EDWINA'YI ÇOKTAN UNUTTU 

Sabah'ın haberine göre; İbrahim Kutluay'ın gönlünün yeni sultanı da tanıdık bir isim: Ünlü Youtuber ve aşçı İdil Yazar. 2017'de Tolga Tatari'den boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutan İdil Yazar ile İbrahim Kutulay'ın aşkı daha çok taze.

Ancak bu aşka şahit olanların söylediğine göre, çiçeği burnunda aşıklar, mutluluktan bulutların üzerinde geziyormuş!

47