Magazin
16 Şub 2022 12:28 Son Güncelleme: 16 Şub 2022 12:34

İbrahim Büyükak'tan Eser Yenenler açıklaması: Nitelikli dolandırıcılıktan içeri alacaklar

Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen ile Etiler'de yemek yedi. Mekân çıkışı gazetecilerle sohbet ettiler. İbrahim Büyükak, 'Üç Adam'dan Eser Yenenler'e takılmayı ihmal etmedi. Yenenler için, "Nitelikli dolandırıcılıktan içeri alacaklar" dedi.

Oyuncu İbrahim Büyükak, Eser Yenenler’in, "27 yıldır diyetteyim.” sözlerine ilişkin olarak, “Eser kaç yaşında? 37 falandır. Bir 10 sene atmış. Biberonla, sütle diyete başlamıştır. Onu diyet falan yakında nitelikli dolandırıcılıktan içeri alacaklar, yıllardır, 'Diyet yapıyorum' diye bizi kandırıyor!" dedi. 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; senaryosunu kendi yazdığı son komedi filminin yönetmenliğini de üstleneceğini belirten İbrahim Büyükak, oyuncu kadrosunun henüz netleşmediğini söyledi.

Büyükak, muhabirlerin, "Komedi filmlerinde genellikle hep aynı isimlerin oynadığına yönelik bir anlayış var. Bunu katılıyor musunuz?" sorusuna, "Benim filmlerimde hep aynı değil. Sadece "Yol Arkadaşım"da Oğuzhan’ı oynatmıştık. Diğer filmlerde farklı isimler vardı. Çeşitliyorum yani. Siz bana oradan başka bir gönderme yapıyorsunuz. Konuyu Cem Yılmaz ağabeye getireceksiniz, anlıyorum. O tercih meselesi. Aynı kadro ile çalışma alışkanlığı olan yönetmenler, yazarlar da var. Cem ağabey de onu tercih ediyor. Bence çok güzel yapıyor." yanıtını verdi.