Gündem
22 Mar 2011 13:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

İBO'YA SIKILAN KURŞUN ONU ÖLDÜRDÜ! HANGİ SANATÇI İŞİNDEN OLDU?

Yapımcıyla konuşan ünlü sanatçının oynadığı karakter vurularak öldürülecek.

BAŞUCUNDAN AYRILMIYOR

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in uğradığı suikast, eski eşi ve kızının annesi Perihan Savaş'ı işinden etti. Tatlıses'in yoğun bakıma alınması ve hayati tehlikeyi bir türlü atlatamaması üzerine Savaş da hastanede kalmaya başladı. Ünlü oyuncu hastaneden ayrılamadığı için başrol ünü oynadığı Sırat dizisinin Bursa'daki çekimlerini aksattı. Bunun üzerine yapımcıyla konuşan Perihan Savaş diziden ayrılmaya karar verdi.

NİKÂH TARİHİNİ DE ERTELEDİM

Morali çok bozuk olan, bu nedenle de rolüne konsantre olamayan Perihan Savaş'ın canlandırdığı Nesibe Sancaktar karakteri önümüzdeki bölümlerde vurularak öldürülecek. Öte yandan, gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı Galatasaray'ı n eski yönetim kurulu üyesi, işadamı Derya Taşdeler'le önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturmayı planlayan Savaş, nikâhını da ileri bir tarihe erteledi.

SIRAT’TAN AYRILDI

Başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz’la paylaştığı Sırat dizisinden ayrılmak zorunda kalan Perihan Savaş, çok üzgün. Savaş, İbrahim Tatlıses’in vurulmasının ardından rolüne konsantrasyonunu kaybetmiş. (Haberturk)