Televizyon
27 Mayıs 2021 18:44 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2021 18:46

İbo Show’un final bölümü konukları belli oldu! 'Asla gitmem' demişti ama...

Yıllar sonra İbo Show’la yeniden ekranlara dönen İbrahim Tatlıses'in yeni konukları belli oldu.

İbo Show final bölümünde Mahmut Tuncer'in olması gündem oldu. Tuncer daha önceki açıklamalarında çok net konuşmuştu.

Her hafta sosyal medyanın gündeminde oturan İbo Show yeni konukları belli oldu. İbrahim Tatlıses'e kırgın olan ve programa gitmeyeceğini daha önce söyleyen Mahmut Tuncer konuklar arasında...

Temizmagazin'in haberine göre; İbo Show'un final bölümü konukları; Mehmet Ali Erbil, Mahmut Tuncer ve Gülben Ergen oldu.

"ASLA GİTMEM" DEMİŞTİ

Mahmut Tuncer, daha önce katıldığı programda kendisine sorulan "İbo Show'a gider misin?" sorusuna "Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem" demişti.

Tuncer açıklamasında "Ben çok kırıldım, ben daha önce hastanede ufak bir ameliyat geçirdim. Biz mesela kendisi hastanedeyken 15 gün hastaneden çıkmadık. Ben mesela ameliyat oldum, kendisinin duymasını istemem fakat duymuş. Duyan bir adam arar der ki geçmiş olsun der!" diyerek kırgınlığının sebebini de açıklamıştı.

Sık sık reytinglerde kötü olduğu ve final yapacağı konuşulsa da bu iddialar yalanlanmış ve ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show devam etmişti. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelen İbrahim Tatlıses'e kanal bir araba bile hediye etmişti.