İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! Usta isim popo atarak uzaklaştırmış!

İbo Show'da her hafta olay var. İbo Show'un konuklarının yer kavgası etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Meğerse Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’ye popo atmış!

İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! Usta isim popo atarak uzaklaştırmış! - Sayfa 1

İbo Show'da Bülent Serttaş-Didem olayından sonra yer kapma kavgası gündem oldu.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programının geçtiğimiz cumartesi günü yayınlanan bölümüne Ayşe Mine, Faruk Tınaz, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek ve usta Ahmet Selçuk İlkan konuk olmuştu.Sanatçıların hep birlikte şarkı okuduğu sırada yaşanan kriz, ekran görüntüleri ile sosyal medyada gündem olmuştu. Olayın perde arkası ortaya çıktı.

18
İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! Usta isim popo atarak uzaklaştırmış! - Sayfa 2

Yer kavgasının perde arkası

Star TV'de yayınlanan 'İbo Show' programı, bu kez şarkılar ve ünlü konuklarının yanı sıra ilginç bir görüntüyle gündeme geldi. Ses sanatçısı Onur Akay, 'yer kapma yarışı' şeklinde basına yansıyan olayla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Onur Akaya göre krizin perde arkası şöyle:


28
İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! Usta isim popo atarak uzaklaştırmış! - Sayfa 3

"Önce Ayşe Mine’yi aradım. Ayşe Abla çok üzgündü ve bana 'Böyle güzel bir programın üstüne gölge düşmesin diye, ne öncesinde ne de çıkan haberlerden sonra konuşmadım ve konuşmayacağım. Ama o bölümün kesilmemiş videosunu izlersen kimin haklı olduğunu görürsün' dedi...


38
İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! Usta isim popo atarak uzaklaştırmış! - Sayfa 4

KRİZ ÇIKARAN GÜLDEN KARABÖCEK

Daha sonra Ahmet Selçuk İlkan’la konuştum. İlkan, 'Bu güzel gecenin güzel anılarla anılmasını isterdim. Böyle bir olayla gölge düşmesi beni üzdü. O coşku arasında olayı fark etmedim ama Ayşe’yi kenarda görünce yanıma çağırdım' ifadelerini kullandı... Ben de olayın aslını çok önemli bir kaynaktan öğrendim. Aslında sanatçılar arasında yer kapma yarışı yaşanmamış. Krizi çıkaran Gülden Karaböcek. Çıkan haberlerde yer alan görüntüler kesilmiş olarak verildiğinden, Ayşe Mine için çok yanlış anlaşıldı ve Mine hakkında yazılanların hiçbiri doğru değil...


48