Gündem
23 Mar 2011 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

İBO SHOW'DA SUNUCULUK TEKLİFİNE KİMLER "OLMAZ" DEDİ?

Ünlü isimler İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'de yayınlanan İbo Şov'u için yapılan sunuculuk teklifini geri çevirdi.

10 gün önce Maslak'ta silahlı saldırıya uğrayan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki 'İbo Show'u devam ediyor.

Programı geçen hafta Yavuz Bingöl sunmuştu. Posta gazetesinin haberine göre kanal, şovu bu hafta Hülya Avşar sonra da Bülent Ersoy'un sunmasını istedi. Avşar, "Şovu sunmam şimdilik sözkonusu değil" dedi. Bülent Ersoy ise "Hastaneye henüz gitmedim. Şovu sunarsam gösteriş yaptığımı düşünürler. Olmaz" dedi. İbrahim Tatlıses'in aile kararıyla hastaneden eve gönderilen eski hayat arkadaşları sanatçıyı bırakmıyor. Derya Tuna her gün 08:00 - 23:00 arası hastanede. Perihan Savaş, rol aldığı 'Sırat' dizisinin çekimlerini aksatınca kadrodan çıkarıldı. Derya Taşdelen ile evlenmeye hazırlanan Perihan Savaş nikahı da erteledi.

FATİH ÜREK ÇIKIYOR

İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki 'İbo Show'una bu hafta yakın dostu Fatih Ürek, Ferman Toprak, Nuray Hafiftaş ve Hakan Altun çıkacak. Programı kimin sunacağı kesinlik kazanmadı. Fat,ihj Ürek, "İbrahim bey isterse onun için her gün çalışırım" dedi.