Gündem
25 Mar 2011 08:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:10

İBO 'BIYIKLARIMI KESTİRMEM' DEDİ, ÇİĞKÖFTE İSTEDİ!

Püre tarzı hafif ve hazmı kolay gıdalar almaya başlayan İbrahim Tatlıses çiğköfte yemek istedi, ancak doktorları izin vermedi.

13 Mart Pazar gecesi uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanan ve o günden beri yoğun bakımda tedavi gören İbrahim Tatlıses’in sağlık durumunda olumlu gelişmeler var. Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sanatçının püre tarzı hafif ve hazmı kolay gıdalar almaya başladığını açıkladı. Çiğköfte zinciri bulunan Tatlıses’in ayrıca çiğköfte yemek istediği, ancak doktorlarının izin vermediği öğrenildi. Tatlıses’in hareketlerinin her geçen gün arttığını, fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisinin de devam ettiğini belirten Çuhadaroğlu, “Bazı haberlerde Tatlıses’in ‘silahlı saldırı sonucunda değil, trafik kazasında yaralandığını sandığı’ bilgisi verilmektedir. Yine aynı haberde, doktorlarının ruhsal çöküntü yaşamaması için silahla yaralandığını kendisinden sakladığı iddiasında bulunulmaktadır. Ancak haberde yer alan bu bilgilerin tümü gerçek dışıdır. İbrahim Tatlıses, ilk günden bu yana kendisinin silahla yaralandığını bilmektedir” dedi. Tatlıses’in işleri hakkında menajeri Eyüp Kanat’tan bilgi aldığı, Kanat’a “Herkes iyi mi, işler yolunda mı?” diye sorduğu öğrenildi.

Bıyıklarıma dokunmayın
Halen yoğun bakımda tutulan İbrahim Tatlıses’e dün sakal tıraşı yapıldı. Sanatçı, bıyıklarının kesilmemesini istedi.


40 koyun daha
“Babam yaşasın, 40 koyun keseceğim” diyen İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı, bu adağını İstanbul’da Eyüp Sultan’da yerine getirmişti. Tatlı, Urfa’da da 40 koyun kestireceğini söyledi: “Nihat Hatipoğlu’na danıştım, 40 koyun İstanbul’da kestirdim, 40 tane de Urfa’da kestiriyorum. Bunları yardım derneklerine bağışlayacağız. Deve kestireceğimiz de yazıldı ama öyle bir şey yok.”

İbo Show’a ünlü yağmuru

“İbo Show” yayına devam ediyor. Bu pazar Beyaz TV’de ekrana gelecek programa Ziynet Sali, Hakan Altun, Ferman Toprak, Hasan Yıldırım, Niran Ünsal, Fatih Ürek ve Orhan Ölmez konuk olacak.

 
Büşra Bozok/Hürriyet