Gündem
12 Haz 2012 00:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:46

İBO, ALTIN KELEBEK'TEN MEYDAN OKUDU!

İbrahim Tatlıses, kendini vuranlara Altın Kelebek'ten meydan okudu: Allah'ın izni olmadan öbür tarafa gönderemezler!

39. Altın Kelebek ödüllerinde Yılın Fantazi Müzik Erkek Şarkıcısı ödülünü almak için sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, kendisine silahlı saldırı düzenleyenlere de buradan meydan okudu.

"BU İŞİ YAPANLAR, KAYBOLACAĞIMI ZANNETTİLER"

"Az önce kelebeğin ömrü kısadır, dediler; doğrudur" diyen Tatlıses, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Az önce babanın kızı (Vuslat Doğan Sabancı) anlattı; dedi ki kelebeğin ömrü 24 saattir. Gerçekten bu işi yapanlar benim kaybolacağımı, kelebek gibi uçacağımı zannettiler öbür tarafa ama dualar ve Allah'ın izni olmadan beni kimse öbür tarafa gönderemeyecek. Ben kelebek gibi uçtum ve buraya geldim"

"MEMO'NUN SELAMI VAR"

İbrahim Tatlıses, törenden bir saat önce geçtiğimiz akşam hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'i ziyaret ettiğini de söyleyerek "Memo, bana oradan selam gönder, dedi. Memo, selamını da gönderiyorum buradan" dedi.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki 39. Altın Kelebek Ödülleri'ni, "Yalan Dünya" dizisinin oyuncuları Sarp Apak, Öner Erkan ve İrem Sak sundu.

Gecede Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Göksel, Murat Boz ve Gökçe şarkılarını seslendirdi. Hürriyet Gazetesi okurlarının belirlediği, 2011-2012 sezonunun en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği tören; sanat, medya ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.