İBB’nin İstanbul ilçeleri için yaptırdığı anket ortaya çıktı! Fatih Portakal paylaştı…

Fatih Portakal, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne yönelik İBB’nin yaptığı öne sürülen son anketi paylaştı. Ankete göre 24 ilçe belediyesini Cumhur İttifakı kazanıyor. İşte ilçe ilçe anket sonuçları...

İBB’nin İstanbul ilçeleri için yaptırdığı anket ortaya çıktı! Fatih Portakal paylaştı… - Sayfa 1

Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yaptırdığı öne sürülen İstanbul ilçeleri anketini paylaştı. Fatih Portakal'ın paylaştığı bu ankete göre AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı 24 ilçe, CHP ise 15 ilçeyi kazanabiliyor.

146
İBB’nin İstanbul ilçeleri için yaptırdığı anket ortaya çıktı! Fatih Portakal paylaştı… - Sayfa 2

Fatih Portakal, söz konusu anket için şu ifadeleri kullandı:

“İlçelerle ilgili İBB’nin yaptırdığı söylenen son anket! Dikkat çekiyor anket; bir tarafta ittifak, diğer tarafta CHP. CHP adına en büyük fark Beşiktaş’ta… Sarıyer ve Ataşehir’de istifa edip bağımsız girenler mutsuz olacak görünüyor. Sancaktepe, Bayrampaşa, Tuzla, Üsküdar hatta Arnavutköy çok ortada. Buralarda kanımca Erbakan’ın YRP’si oy bölüyor. Cumhur İttifakı adına en büyük fark ise Esenler’de…”

246
İBB’nin İstanbul ilçeleri için yaptırdığı anket ortaya çıktı! Fatih Portakal paylaştı… - Sayfa 3

Buna göre CHP'nin Cumhur İttifakı karşısında lehte farkı en çok açtığı ilçeler; Beşiktaş, Kadıköy, Şişli, Bakırköy, Ataşehir, Adalar ve Beylikdüzü oldu.

346
İBB’nin İstanbul ilçeleri için yaptırdığı anket ortaya çıktı! Fatih Portakal paylaştı… - Sayfa 4

Oyların Cumhur İttifakı lehine olduğu ilçeler arasında ise Esenler, Güngören, Bağcılar, Kağıthane, Sultangazi ve Başakşehir yer aldı.

446