Gündem
25 Ağu 2012 22:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

İBB'DE ŞOK GELİŞME! KADİR TOPBAŞ 7 YILLIK BASIN DANIŞMANINI GÖREVDEN ALDI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 yıldır basın danışmanlığı görevini yürüten Ahmet Faruk Yanardağ'ı görevden aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7 yıldır basın danışmanlığı görevini yürüten Ahmet Faruk Yanardağ’ı görevden aldı.

Yanardağ’ın, İBB’ye ait istweb internet sitesiyle ilgileneceği öğrenildi. 2005 yılından bu yana başkanın danışmanlığını yapan Yanardağ, daha önce Kanal 7 Yurt Haberler Müdürlüğü ve THY’de Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu. Başkan Topbaş’ın yanından, neredeyse hiç ayrılmayan Yanardağ’ın görevden alınması belediye çalışanları arasında adeta şok etkisi yarattı.

Çünkü Topbaş, bütün eleştirilere karşın Yanardağ’a hep sahip çıkmıştı. Belediye kulislerinde “Seçim arifesinde basın danışmanının görevden alınması için çok önemli bir olay olması gerekir” şeklinde değerlendirme yapılıyor. Yanardağ’ın yerine kimin getirileceği ise merak konusu oldu. Yanardağ’ın yerine yeni danışman atanıncaya kadar bu görevi Cengiz Öztürk’ün yürüteceği öğrenildi