Politika
23 Tem 2023 15:22 Son Güncelleme: 23 Tem 2023 15:31

İBB başkanlığına adaylığını açıklayan Bülent Kerimoğlu'nun özel fotoğrafı sızdırıldı

CHP Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB Başkanlığına aday olduğunu açıkladığı öne sürüldü. Kerimoğlu'nun bu açıklaması sonrası sosyal medyada dikkat çeken bir fotoğraf karesi dolaşıma sokuldu.

Dün Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde belediye başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İBB Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun ise sosyal medyada bir fotoğrafı yayınlandı. Karede, Kerimoğlu'nun bir mekanda 2 genç kadınla oturduğu görülüyor.

İBB İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı gündem düşmüyor. Son olarak Gazeteci Barış Yarkadaş Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun İBB başkanlığına aday olduğunu açıkladı. İddialara göre Kerimoğlu toplantıda Kılıçdaroğlu'na dönüp "İstanbul'da bir başarı yakaladık, bunu yerel seçimde de sürdürmek zorundayız. Eğer üyeye dayalı ön seçim koyarsanız ben İBB Başkanlığı'na adayım" dedi.

DİKKAT ÇEKEN KARE
Bu gelişmeler dikkatle takip edilirken Kerimoğlu'nun adaylık çıkışının ardından dikkat çeken bir kare sosyal medyada servis edildi. Kerimoğlu'nun fotoğrafta 2 genç kadınla yemek yediği görülüyor.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen twitter hesabından yapılan paylaşıma ise şu not düşüldü;

"Bülent Kerimoğlu sen kimsin ki bir dönem daha kaymaklı belediye başkanı olmak için yalakalık yapacağım diye Ekrem İmamoğlu’na hakaret ediyorsun. Sen git ağababaların gelsin… İmamoğlu sana 10 gömlek büyük gelir."

İşte dolaşıma sokulan o fotoğraf karesi;