Magazin
31 Tem 2010 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

HUZUREVİ PROJESİ HUZUR BOZDU! SANATÇILAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Popsav Başkanı Hakan Peker, geliri sanatçılar için yaptırılacak huzurevine bırakılacak olan konsere katılmayacağını bildiren isimleri topa tuttu.

Hakan Peker, sanatçı arkadaşları olan Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu gibi isimler için, "Kediler, köpekler için sahneye çıkanlar keşke aynı duyarlılığı sanatçı arkadaşları için de gösterseler" dedi.

'SANAT ŞEHRİ' PROJESİNE DESTEK
POPSAV Başkanı Hakan Peker, 10 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirecekleri konser için önceki gün bir basın toplantısı düzenledi. Konserden elde edilecek olan ge lirin POPSAV-İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 'Sanat Şehir' adlı projeye ve sanatçılar için yapılacak huzurevinin inşaatına harcanacağını anlatan Peker, bazı sanatçıların projeye destek vermemesine ateş püskürdü.

BİZ BÜTÜN SANATÇILARI ARADIK
Hakan Peker, "Biz bütün sanatçı arkadaşlarımızı aradık, ancak teklif götürdüğümüz sanatçılar içerisinde gelmek istemeyenler oldu. Kediler, köpekler için sahneye çıkanlar keşke aynı duyarlılığı sanatçı arkadaşları içinde gösterselerdi" dedi. Hakan Peker, daha sonra aralarında Sezen Aksu, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu bazı sanatçıların adını vererek katılamama mazeretlerini tek tek okudu.

Habertürk