Medya
29 Eyl 2015 08:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Hüseyin Gülerce'den olay cemaat yazısı: Bunlar sayesinde gelmediniz ki...

Hüseyin Gülerce, bugünkü yazısında 'paralel yapı' soruşturmasında adı geçen Boydak Holding'e seslendi.

Geçtiğimiz haftalarda soruşturmaya maruz kalan Boydak Grubu'na çağrıda bulunan Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, "Artık terörle birlikte anılan bir yapının destekçisi olmayınız..." diye yazdı.
Uzun bir dönem Gülen'in sözcüsü olarak anılan ve Cemaat medyasında görev yapan Hüseyin Gülerce'nin gündeminde paralel yapıyla anılan Boydaklar var.

Geçtiğimiz haftalarda Paralel yapı soruşturmasında sıkıntılı günler geçiren Boydakları bugünkü köşesinde kaleme alan Gülerce, bu gruba Gülen cemaatiyle bağlarını koparmalarını önerdi. İşte yazıdan bir bölüm:

GELDİĞİNİZ YERLERE BUNLAR SAYESİNDE GELMEDİNİZ Kİ

"Sizler; F. Gülen’in Allah’la konuştuğuna inandırıldıkları için hipnozdan çıkamayanlar gibi olamazsınız. Sizler bu yapının kumpas ve himayeleri ile zengin olmadınız ki, geldiğiniz yerlere bunlar sayesinde gelmediniz ki... Ya bizler gibi düşünen insanlar, ileriki günlerde özellikle de yargılama safhasında şeksiz şüphesiz haklı çıkarsak... Ya ciddi iddiaların hepsi doğru ise... Hizmet zannederken bir ihanetle karşı karşıya isek...

HER TÜRLÜ HİPHOZDAN ÇIKMAK İÇİN ALLAH KUR'AN'DA İKAZ EDİYOR

Boydaklar dediğim ve hala umutlu olduğum insanlara tek bir şey söyleyeceğim; büyük bir pişmanlık yaşamamak için en azından desteğinizi devam ettirmeyin. Erdoğan düşmanlığı ile HDP’li hükümet isteyen, artık terörle birlikte anılan bir yapının destekçisi olmayınız... Tarihe, Türkiye’nin düşmanlarına karşı milletin yanında olanlarla birlikte geçiniz. Muhalefet partilerinin, bu yapıya destek veriyormuş gibi yapmasına da bakmayınız. Onlar, Erdoğan düşmanlığından kaynaklanan siyasi bir duruş sergiliyor. Adım gibi eminim, iktidarda olsalar bu yapıyı bitirme adına, Erdoğan’ı yalnız bırakanlar gibi tereddüt de etmezlerdi.

Belki de benim bu samimi çağrımın, daha sonra fayda etmeyeceği bir dönemin eşiğindeyiz. Her türlü hipnozdan çıkmak için Allah, Kur’an-ı Kerim’de ikaz ediyor: “Hala aklınızı kullanmayacak mısınız?” Akıl ne büyük bir nimet..."