Medya
15 Mar 2015 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

Hüseyin Gülerce'den Fethullah Gülen'e sert çıkış! Yakışıyor mu Allah aşkına?

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Fethullah Gülen'e çok sert yanıt verdi.

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Fethullah Gülen'e çok sert yanıt verdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akılprogramında gündemi yorumlayan Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'e sert çıkışlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a diktatör diyenleri eleştiren Gülerce, 'Gülen cemaatinin tabanında şu anda öyle bir Erdoğan nefreti, kini düşmanlığı var ki... Bu kadar muhabbetle dolmuş insanlarda bu duygulara nasıl yer verildi? Bunun üzerinde düşünülmesi gerekiyot. Netice halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı var. Siz nasıl küfür edebiliyorsunuz, nasıl hakaret edebiliyorsunuz, neden bu kadar kininiz, nefretiniz var?' diye sordu. Gülerce şöyle devam etti:

'DEMEDİĞİNİZ BİR ŞEY KALMADI'

'Sağolsun Sayın Gülen de hiç ara vermiyor. Yine üç gün önce halkın önünde 'hırsızım' de, 'harama el uzattım' de... Yakışıyor mu bunlar Allah aşkına. Din alimi olarak anılmış bir insana Türkiye'nin seçilmiş cumhurbaşkanı için, başbakanı için, bakanları için bu tür ifadeler kullanmak... Ben böyle sert tepkiler veriyorum ya; çevresinden bazı kişiler onu kastetmedi diyorlar. O zaman daha kırılıyorsunuz. Yapıp yapıp yapmadık, deyip deyip demedik, onu demek istemedik... Bu insan zekasına da hakaret. Firavun diyorsun, Nemrut diyorsun, Deccal diyorsun, Süfyan diyorsun. Demediğiniz bir şey kalmadı.'

'TABANDAKİ ERDOĞAN NEFRETİNİ GÜLEN BESLİYOR'

Gülerce, 'Bu iş beddua seansında bozuldu. O bedduadaki insan hocaefendi olamaz. O başka bir insan. Tabandaki bu Erdoğan nefretini, kinini besleyen bizzat Sayın Gülen'in kendisidir' şeklinde konuştu.