Gündem
14 Ağu 2016 17:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:28

Hüseyin Gülerce: Hem CNN Türk'e çağırıyorlar, hem Ahmet Hakan hakaret ediyor, bu nasıl Doğan Medya Grubu?

Gülerce Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isimler arasında yer alan, 17-25 Aralık operasyonlarının ardından Zaman gazetesinden ayrılarak Star'da yazmaya başlayan Hüseyin Gülerce, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın yazısında kendisine yönelttiği "en geç kalan ve en hızlı çıkan itirafçı" eleştirisine yanıt verdi.

Ahmet Hakan ile Ertuğrul Özkök'ün kendisine sataşmaya devam ettiğini söyleyen Hüseyin Gülerce 'Burada daha evvel de söyledim; kıyamet alametlerinden birisi de 'Ahmet Hakan'ın bana ahlak dersi vermeye kalkmasıdır' dedi.

'BANA İTİRAFÇI DENMESİ HAKARETTİR'

Gülerce, "CNNTürk, Doğan Medya Grubu'na ait beni oraya çağırıyorlar, bugünkü Hürriyet gazetesinin üst manşetinde 'FETÖ'nün kozmik kadınları' haberinde Gülden Aydın Hanımefendi benden Yalova'ya gelip bilgi aldı. Bu nasıl Doğan Medya grubu? Bir taraftan bilgime başvuruyorlar öte taraftan bana karşı hıncının, düşmanlığının nerden geldiğini bilmediğim birisi hakarete yelteniyor. Bana itirafçı denmesi hakarettir. İtirafçı kime denir? Bir suç işler suçunu itiraf eder değil mi? Ben ne suç işledim de itiraf edeceğim" diye konuştu.

'SİNSİ FETÖ'CÜLER'

'Benim dikkatimi bir şey çekiyor' diyen Hüseyin Gülerce mühim bir ifadede bulunarak şunları söyledi; Ruşen Çakır, Ahmet Hakan Coşkun ve Ertuğrul Özkök gibi adamlar aslında sinsi FETÖ'cü gibi davranıyor. Bunların karakterleri buna uygun. Ertuğrul Özkök umumi yayın yönetmeniyken Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'muhtar bile olamaz' manşeti atmadı mı? Bunlarda bir kez kılcak damarlarına kadar işlemiş Erdoğan düşmanlığı mevcut. Bakmayın şimdi darbeden ulus Allah'ın izniyle Erdoğan'ın çıkışıyla ve ona bir ziyan gelmeyişiyle kurtuldu da yelkenleri indirmiş gibi yapıyorlar. Bunlar şimdi yeni bir strateji takip ediyorlar şimdi. Bunlara ne sebepten sinsi FETÖ'cüler gibi davranıyorlar söylüyorum; FETÖ'nün şimdiki taktiği bizim gibi konuşan bilgilendiren insanların onuruyla oynamak, itibarsızlaştırmak. İtibarsızlaştırılarak bizim fikirlerimizin, düşüncülerimizin, tesirini azaltmak. İşte Ahmet Hakan Coşkun denilen kişi buna hizmet ediyor. Bana itirafçı söylüyor sensin itirafçı. terbiyesizlik yapıyor.