Polemik & Kulis
12 Ara 2015 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

Hüseyin Gülerce Ahmet Hakan'a Twitter'dan patladı: Doğan yalakası! Yalancı!..

Ahmet Hakan, Gülerce'nin Hürriyet'i eleştiren yazısına "Yüzsüz" diye tepki gösterince Gülerce Twitter'dan tepki gösterdi.

Ahmet Hakan'ın bugün köşesinde Hüseyin Gülerce'ye "Yüzsüz" demesi kavganın fitilini ateşledi. Gülerce Twitter'dan çok sert yanıt verdi ve Ahmet Hakan için "Doğan yalakası" ve "Yalancı" diye yazdı.

Gülerce'nin dün kaleme aldığı "Şimdi de Hürriyet gazetesi" başlıklı yazısı polemiği başlatmıştı.
Hürriyet'i muğlak "terör" yaklaşımı yapmak ve PKK'ya karşı net olmamakla eleştirdiği yazıya Ahmet Hakan sert tepki gösterdi. Ahmet Hakan bugün köşesinde şöyle yazmıştı:

YUH! ADAMDA BİRAZ YÜZ OLUR! KALLAVİ TORNİSTAN

"Yuh ki yuh!
Bu Hüseyin Gülerce denilen şahıs, kendisiyle yaptığım röportajda şunu demişti:
“Hükümete yakın bir medyada yazmak gibi bir düşüncem asla yok. Kırmızı halı serseler ben böyle bir şeyi yapmam.”
Bunu dedikten kısa bir süre sonra hükümete yakın medyada yazmaya başladı.
Daha kallavi tornistanlarını bir tarafa bıraktım, bir insanın sadece bu tornistan yüzünden bile yüzünün azıcık kızarması gerekmez mi?

Ama bunun için adamda biraz yüz olacak değil mi?

YÜZSÜZLER PRENSİ BANA HAKARET ETMİŞ! YUH SANA DOĞAN YALAKASI

Hüseyin Gülerce Ahmet Hakan'ın yazısına twitter üzerinden yanıt verdi. Bir yandan "yüzsüzler prensi", "Doğan Yalakası" gibi sözler eden Gülerce, diğer yandan da Ahmet Hakan'ı yalancı olmakla suçladı.

İşte Gülerce'nin o twetleri:

Hürriyet'in, terör manşetinde PKK'dan bahsetmeyişini eleştirince yüzsüzler prensi Ahmet Hakan bana hakaret etmiş. Yuh sana Doğan yalakası.

Ahmet Hakan deyince; dayaktan, ahlakdan, dalaktan, dönekten, haysiyet ve yüzsüzlükten bahsetmeyeceksin. Ahmet Hakan çok utangaç biridir...

Ahmet Hakan bugünkü yazısında iki yalan söylüyor: 1. 2 Kasım 2014'te "Hükumete yakın medyada şu anda yazmam diyorum." O "Şu anda" yı atmış.

A. Hakan'ın 2. yalanı, "kısa bir süre sonra yazmaya başladı" diyor. 10 ay sonra Star'da yazmaya başladım. Yalancı!Yazarlığı mı bıraksaydım?