Televizyon
07 Eki 2013 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

HÜSEYİN ÇELİK'İ KIZDIRAN DEKOLTELİ SPİKER O MU?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in kastettiği kıyafet Gözde Kansu'nun mu?

Hüseyin Çelik’in dün akşam katıldığı programda isim vermeden sunucu kadının giydiği kıyafeti eleştirmesi sosyal medyayı salladı.

Beyaz TV’de dün akşam ’Ne Var Ne Yok’ isimli programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Çelik, kılık kıyafet özgürlüğünü anlatırken isim vermediği bir kanalda cumartesi akşamı yayınlanan yarışma programında sunucu kadının kıyafetini sert sözlerle eleştirdi.

ÖYLE BİR KIYAFET GİYMİŞ Kİ OLMAZ BÖYLE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik; ’Bir hanım, aşırı dekolte ile bir yere giderse kabul edilebilir mi? Dün merkez medyadan bir kanalda, bir yarışma programı vardı. Bir baktım, sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz böyle kardeşim. ’Public’ yani umuma açık yayın yapan televizyonlarda kıyafet seçiminin bir hassasiyeti vardır. Kimsenin kıyafetine karıştığımız yok. Aşırı bir gece kıyafetiyle gelip çok seyredilen bir televizyonda sunuculuk yapabilir misin? Bu hoş karşılanır mı? Dünyanın hiçbir yerinde bu hoş karşılanmaz.Hollywood’da bile dozu kaçırdınmı, bu olmadı çok uçuk derler.’ sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.



ÇELİK, GÖZDE KANSU’YU MU KASTETTİ?

Çelik’in bu sözleri gözleri ATV’de cumartesi akşamı yayınlanan Veliaht programına çevirdi. Çünkü cumartesi akşamı ATV dışında bir kadın tarafından sunulan yarışma programı yayınlanmıyor. Gözde Kansu yarışma programında derin göğüs ve bacak yırtmacı bulunan bir kıyafet giymişti.