Polemik & Kulis
22 Mar 2021 13:20 Son Güncelleme: 22 Mar 2021 13:38

Hürriyet'teki o değişiklik hâlâ gerçekleşmedi! Ahmet Hakan bile yazmıştı ama...

Hürriyet gazetesinin haber bölümünde geçtiğimiz haftalarda büyük bir değişiklik yaşandı. Ahmet Hakan'ın arkalarından veda yazısı yazdığı üç isim DHA'ya geçti. Ancak bu değişiklik henüz gazete künyesine yansımadı.

Hürriyet gazetesinin dikkatli okurları 20 gün önce başlayan görev değişimini 'künyede' göremeyince merak etmeye başladılar. Gazetenin İstihbarat Müdürü Celal Korkut, Doğan Haber Ajansı (DHA) Genel Müdürü olarak görevine başladı. Yanına uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptığı Bülent Ovacık ve Ömer Erbil'i de yardımcı olarak aldı. 

Bu değişimin ardından ise Hürriyet'in istihbaratının başına aynı serviste 25 yıldır görev yapan muhabir Eyüp Serbest getirildi. Bu büyük değişimin ardından Ahmet Hakan, gidenler için övgü dolu bir veda yazısı da paylaştı. 

Tüm bu gelişmelerin ardından geçen sürede dikkatli okurların ve gazete çalışanlarının gözü Hürriyet'in künyesindeydi.

Hürriyet'in İstanbul İstihbaratı'nın başındaki isim Celal Korkut, DHA Genel Müdürü olmasına rağmen hâlâ künyede yer almaya devam ediyor. Şimdi gazete çalışanları ve okurlar Eyüp Serbest isminin künyede ne zaman yer alacağını merak ediyor...

hürriyet künyesi