Reklam PR
03 Mar 2014 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Hürriyet'te üst düzey atama! Kim hangi göreve getirildi? (Medyaradar/Özel)

Atama kararını Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Vuslat Doğan Sabancı duyurdu.

Zeynep Tandoğan Hürriyet gazetesine Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, atamayı çalışanlara böyle duyurdu:

"Değerli Arkadaşlarım,

Sn. Zeynep Tandoğan, 03 Mart 2014 itibariyle Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olarak Hürriyet Ailesi'ne katılmıştır.

1977 doğumlu Sn. Tandoğan, Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Profesyonel hayata 1988 yılında başlayan Sn. Tandoğan, birçok farklı sektörde, 15 yılın üzerinden satış ve pazarlama iletişimi yönetimi deneyimine sahiptir. 1988 - 2002 yılları arasında Initiative Media'da görev yapan Zeynep Tandoğan, bu kurumda sırasıyla Müşteri Servisleri Yöneticisi, Stratejik Medya Planlama Müdürü ve Stratejik Planlama Direktörü pozisyonlarını yürütmüştür. 2004 yılına kadar Evyap Pazarlama Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sn. Tandoğan bu süreçte Türkiye, Rusya, Ukrayna, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve diğer CIS ülkelerindeki tüm medya iletişim ve sponsorluk faaliyetlerinden sorumlu olmuştur. 2004 - 2008 yılları arasında Universal McCann şirketinde Medya Direktörü olarak görev yapan Sn. Tandoğan, 2008 yılından günümüze kadar ise STROER şirketinden Dijital Medya Genel Müdürü ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

Sn. Zeynep Tandoğan, 03 Mart 2014'te Hürriyet Ailesi'ne katılmıştır.

Kendisine görevinde başarılar dilerim.

Vuslat Doğan Sabancı

Yönetim Kurulu Başkanı."

MEDYARADAR/ÖZEL