Polemik & Kulis
13 Eyl 2012 12:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:08

HÜRRİYET'İN ŞÜKRÜ'SÜ ŞÜKRÜ KÜÇÜKŞAHİN GÜNEŞ'E PATLADI!

Güneş'in bugün attığı manşetteki "Şükrü" Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin'den jet yanıt.

Radyo 24’te yayınlanan Sabah Postası programında Yavuz Oğhan’a bağlanan Hürriyet yazarı Şükrü Küçükşahin kendisinden "Şükrü diye bir muhabir" şeklinde söz edilmesini "üslup çirkinliği" olarak niteledi. 

Talat Atilla’nın Kılıçdaroğlu röportajıyla ilgili sert eleştiriler yönelttiği Küçükşahin, Güneş yazarının kendisi hakkında daha önce de "kasıtlı" haber yaptığını ima etti.

ONU TANIMAM

Küçükşahin, Talat Atilla’yı tanımadığını iddia ederek şunları söyledi;

-"Daha öncede Talat Atilla benim işten atılacağımı iddia etmişti. İşten atılan yazarlar listesine benim adımı da koymuştu. Ben hala çalışıyorum. Bu da Talat Atilla’nın haber kaynaklarının ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koyuyor".

ÜSLUP ÇİRKİN

Güneş gazetesinin kendisinden "Şükrü" isimli gazeteci diye söz etmesini de eleştiren Şükrü Küçükşahin, "Kişisel bir sorunum yok o kişiyle. Talat Atilla’yı tanımam da... Neden böyle bir şey yapıyor anlamış değilim. Kullanılan üslupta çirkin."

BANA NİYE KIZIYORLAR Kİ...

Güneş’teki öfke patlamasını manasız bulan Şükrü Küçükşahin, Yavuz Oğhan’ın programında şunları anlattı;

-"Bana neden kızıyorlar anlamıyorum. Kılıçdaroğlu’na sordum cevabını gazeteye yansıttım. Bir sorunları varsa CHP Genel Başkanı ile görüşsünler. Anlaşmazlık kendi aralarında.

Ben Kılıçdaroğlu’nu aradığımda bana iki noktada tereddüt belirtti. Birincisi; "Konuşulanlar off the recorddu. Yazılmamak kaydıyla konuştuk" dedi,  İkincisi; "Üst düzey komutanlar ifadesini kullandığımı hatırlamıyorum" dedi."