Gündem
04 Ara 2010 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

HÜRRİYET'İN MANŞETİNDEKİ ŞİŞMAN KADIN KİM? İŞTE AYŞE ARMAN'IN SON BOMBASI!

Hürriyet'in bugünkü sürmanşetinde yer alan ve 'kim bu kadın?' sorusuyla verilen 'şişman' ve 'esrarengiz' kadın kim dersiniz?

Hürriyet bugün sürmanşetten ilginç bir duyuru yaptı. Yarın yayınlanacak bir yazının duyurulduğu haber, motosiklet üzerinde şişman bir kadın resmiyle verildi. ’Kim bu kadın?’ sorusu eşliğinde yapılan duyurunun üzerinde ’Yarını bekleyin’deniyor. Peki Gazetenin yarına hazırladığı sürpriz ne, o kadı kim?

Resimdeki kadın, Hürriyet’in ünlü köşe yazarı Ayşe Arman’dan başkası değil. Daha önce de yaşadığı ilginç deneyimleri okuyucularıyla paylaşan Arman’ın son bombası yarın patlıyor. Anlaşılan, Ayşe Arman bu kez ’şişmanların’ dünyasına dalmış.

ÖZEL MAKYAJ VE KOSTÜMLE 150 KİLO OLDU!
Özel makyaj ve kostümlerle tam 150 kilo’ya ulaştırılan Arman, minibüse, otobüse bindi, çarşı pazar gezerek alışveriş yaptı, insanlardan aldığı tepkileri gözlemledi. Pazartesi’den itibaren yayınlanmaya başlayacak yazı dizisinde ’Kilolu olmak nasıl bir şeydir?’ sorusunun cevabını arayacak olan Ayşe Arman yine medyanın gündemine oturacak gibi gözüküyor.

Gazetenin sürmanşetinde, Arman’ın şişman görüntüsünün yanında şu duyuru yer alıyor:
"Fiziğiyle yolda yürürken bile herkesin dikkatini çeken bu kadın ’şişmanladı’ ve yeni bedeniyle yaşadıklarını Hürriyet için kaleme aldı."